Allmänt

Morgonfrost

Det var frost i morse men jag hade pluggat i bilen i värmaren igår, så den var varm och skön när jag for till jobbet. Jag slapp skrapa rutor! 😯 Vilken dag som helst kommer jag att börja köra in bilen i garaget också, vänta bara.

Det bidde ingen kyckling till middag igår heller, den får vänta till idag. 🙄 När jag kom hem hade jag helt tappat lusten att laga mat – smörgås dög till middag åt mig. Jag har inte handlat, men borde göra undan det idag eller imorgon, så det finns mat hemma när jag varit på fackträff/ kurs/ konferens i P. Även om jag äter innan jag kommer hem, så är det bra om det finns mat i kylen att laga när/ om jag känner för det under helgen – helst utan att jag behöver fara och handla..

Egentligen vill jag inte åka. Jag har tappat både lust och motivation. Samtidigt är det jättekul att få träffa personer från andra avdelningar/ klubbar – det brukar ge en ordentlig energiboost! Lite tråkigt, bara, att åka ensam från min avdelning. En gång – för flera år sedan – följde A med, men inte den här gången (fast jag försökt locka med henne så gott jag kan). Att jag tänker sluta som ordförande gör förstås också att jag tappar motivation. 🙄

Det slog mig i morse: hur tusan ska jag göra med Siri? 😳 Hon är ju jätterädd för andra människor, så jag måste försöka behålla henne inomhus innan jag åker iväg. Dessutom kanske jag behöver berätta åt A att han ska få vara kattvakt (och fylla på mat) medan jag är borta… I o f s så klarar hon sig om jag ställer fram ordentligt med torrfoder och vatten, så det kanske inte behövs? Jag får se hur jag gör. Det beror på om jag får in henne på morgonen innan jag far till P.

Jag har ännu inte beställt Kattakutens almanacka, som jag hänger på kontoret varje år. Det börjar vara dags, men det är ännu gott om tid. Jag har sett att de gör reklam för den på FB men den verkar inte finnas på deras webbsida – än. Vad som är riktigt farligt är att gå in och kolla på katter som behöver nya hem… Jag har ännu inte släppt tanken på att skaffa en ny kompis åt Siri, men det kan gå hur som helst – både bra och dåligt. Hon får tills vidare nöja sig med Simba, när han behagar dyka upp.

Varje dag får jag en seriestrip i mailen från Mutts. En rar serie med en hund (Earl) och en katt (Mooch) i huvudrollerna, och flera andra smådjur – och några ägare – som också gör olika saker. Varje dag efter lunch kastar jag mig över mailen för att se vad som är nytt! Lite töntigt, kanske, men jag gillar dem. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *