Allmänt

Lite oväntat

Eftersom det varit så ”varmt” (plusgrader) nattetid en längre period så fick jag en rejäl överraskning i morse: det hade frusit på bilrutorna! Givetvis hade jag inte bilen i värmaren, och den här gången satt isen verkligen som lim på rutorna. Jag fick tomgånga en lång stund för att alls se något, för ju mer jag skrapade med isskrapan, desto mer ogenomskinlig blev framrutan. 🙄 Nå, jag har tagit mig till jobbet utan att köra på något eller någon, så jag klarar nog resten av dagen också.

Planen att öppna paketet och prova kläderna jag beställt igår, blev inte av. De får nog vänta i sin påse fram till helgen, så jag kan fota dem i dagsljus. Det är väl klart ni ska få se dem, men ni får vänta ett tag! 🙂 Jag har gott om kläder, så jag är inte i akut behov av dem – och kan därför vänta ett par dagar till.

Siri är mycket mer hemmavid nu när det blivit kallare. Det är länge sedan hon gått ända ner till värmeverket, och hon går kortare och kortare svängar för varje dag. Vissa dagar går hon knappt utom synhåll från Snigelskalet. Däremot kan hon få små ”frispel” inomhus, speciellt om hon hittar någon leksak som Sigge favoriserat. 🙁 Då springer hon runt och jamar högt, men jag vet inte hur jag ska trösta henne. Hon vill inte bli kliad, hon vill inte gå ut, hon vill inte ha mat.

Ibland har jag tankar om att eventuellt skaffa henne en ny kompis, och har faktiskt skickat en fråga på en annons. Därifrån har jag inte fått något svar (än så länge) men jag har inte bestämt mig hur jag ska göra. Det kan ju bli ordentligt bråk med två olyckliga katter – eller det kan bli lugn och ro med två bästa vänner. 🙄 Jag får se hur jag gör, oftast klarar hon sig bra som ensam härskarinna i huset. Men ibland känner jag att hon skulle behöva sällskap…

UPDATE
Jag har fått svar på de frågor jag skickat iväg angående den eventuellt nya kompisen! 🙂

2 kommentarer på “Lite oväntat”

  1. Det är väl så med djur, är de vana vid sällskap så kan det bli jobbigt när de blir ensamma. Men sedan är det så klart också viktigt att de kommer överens. Förstår att det är en svår fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *