Allmänt

Lunchgäster

Igår hade jag lunchgäster. A och T och deras juniorer, som jag brukar våldgästa besöka när jag är i G, kom förbi och blev bjudna på lunch. Det var det minsta jag kunde bjuda på, jag brukar ju faktiskt bo hos dem då och då.

Jag körde min klassiska lax med romsås, och de rester som blev över blir en utmärkt lunch någon dag. Dock inte idag, då jag inte iddes gå hem på lunchen, utan istället lunchade på grillen bredvid jobbet.

Idag är jag mer asocial på jobbet än jag vanligtvis brukar vara, för jag har med mig hörboken. Jag slölyssnar medan jag slöjobbar – ungefär. (Tittar på klockan och undrar om det inte är semester kafferast snart.)

Kattvaktandet har gått alldeles utmärkt, och tar slut idag. Ägarna kommer hem under eftermiddagen, så jag ska gå igen med nyckeln ikväll, och avlägga rapport om hur det gått. Förhoppningsvis har ingen av deras katter drabbats av någon allvarlig sjukdom/skada sedan jag var dit igår – men sån otur kan inte ens jag ha!

Jag har ont i huvudet. *ynk*

[tags]lunch, lax med romsås, hörbok, kattvakt[/tags]