Allmänt

Lite sol och lite värme

Eftersom B jobbar idag* är det – förstås – fint väder. Soligt, och det verkar kunna bli rätt varmt också.
Jag har storslagna planer för dagen: tvätta och städa… Det måste göras, oavsett väder. Jag har skjutit på sysslorna länge nog.

Emellanåt hinner jag nog sitta på ljugarbänken med antingen Harry Bosch eller hörboken jag börjat med för länge sedan. Så är planen, om den håller är en annan femma.

På tal om “femma” – jag saknar att resa till G i sommar! Visserligen kan jag föreställa mig att det inte är någon rolig stad i tryckande värme** men oj, vad jag vill åka dit! Men, eftersom jag prioriterar mitt badrum i år, så får jag nöja mig med någon över-dagen-tripp till L eller H (eller både och). Det är vad jag har råd och tid med.

Nej, dags att gå ner och mata tvättmaskinen, om jag ska bli klar någon gång. *djup suck* Tråkigt men nödvändigt.

UPDATE Det bidde inget städande. Men jag är snart klar med tvätten!

[tags]sol, värme, städa, tvätta[/tags]

*) Hon sov över hos mig, eftersom jag skulle agera extra väckarklocka åt morgontrött dotter. Spela roll att jag fått stiga upp tidigt, jag kan ju gå och lägga mig igen om jag vill.

**) Jag brukar välja att resa dit under andra säsonger än sommaren, för att slippa värmen. Visst har jag sagt att jag inte gillar när det blir för varmt? Ljugarbänken i skuggan under björkarna är en perfekt plats, det har fler än jag upptäckt.