Allmänt, Foto, Katter

Sanningen

Om sanningen ska fram så har jag inte jobbat SÅ hårt idag. Jag har ju trots allt semester!   😉

Oj, marknadskolorna börjar ta slut!?! Vem kan ha ätit upp dem??? *skyfflar in drivor av glitterpapper under soffan innan någon ser*

En gammal solkatt på trappen. Gullesnutt! *pussar*

Kaffe- och rökpaus måste jag ta på ljugarbänken när det är fint väder. Flera kaffe- och rökpauser. Med betoning på “pauser”.

En del av tvätten hänger på torkvindan. Annat tumlar jag eller hänger inne, beroende på om det behöver torka snabbt eller inte. Men jag har mååånga maskiner att köra – det var ett tag sen. Jag får springa ut och in med tvätt imorgon också.

Så här ser en bredrövad katt ut. Nej, inte “bedrövad” utan bred-rövad. Hon spanar på fåglar bredvid grannens hundgård. Ska hon eller ska hon inte? (Det bidde inget, fåglarna flög iväg.)

För övrigt har jag i morse fått se hur jakten går till. Madamen kommer hem med bytet (i det här fallet en fågel) och froppisen smyger fram och stjäl det av henne så fort hon släpper det ur munnen. Ha! Klart hon får många byten när hon gör på det viset! Hon är inte bara fet, hon är lat också. (Mammas flicka!)  😉

[tags]semester[/tags]