Allmänt

Nu är flytten klar

Sisådärja! *dammar av händerna* Nu är farsan flyttad och den tidigare lägenheten urstädad.
Jag har – i vanlig ordning – inte slitit alltför hårt, det har syrran fått göra istället. Det är en himla tur att hon kommer och gör sånt här, jag hade säkert behövt hela veckan på mig för att bli klar.

Vi körde ett 12-timmarspass idag med flytten och städningen – och precis nu kom jag på att jag inte ätit något på 10 timmar. Inte att undra på att luften gick ur mig framåt kvällen. Jag måste kolla vad jag har i kylen!

Som genom ett under har mitt nya badrumsgolv hamnat på plats idag, efter en brutalväckning. Jag har ju semester och vill sova länge på morgnarna! Nå, golvet blev jättesnyggt och ska fogas imorgon. Brutalväckning nr 2 denna vecka, men jag slipper göra en flyttstädning efter den.

Det ska bli så spännande att se saker och ting komma på plats i badrummet, och jag längtar tills jag slippper springa uppför och nedför trapporna flera gånger om dagen. Visst behöver jag röra på mig, men trappträning är inte så himla kul när man är akut nödig. Försök själv springa uppför en trappa med benen i kors. 😉

Nej, jag måste fixa mat! NU!!!

[tags]flytt, städning, renovering, badrum, trappträning[/tags]