Utmaningar

Sex

Jontas har utmanat mig:

Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn… Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex udda saker du kanske inte visste om mig

  1. Jag har mördat – en undulat. Inte handgripligen, utan via en hund.
  2. Jag är nästan döv på mitt vänstra öra efter en olycka. En nästan-blind kan ha ledsyn, jag har ledhörsel på det örat. (Kan höra vissa toner med det.)
  3. Jag kan vara väldigt hypokondrisk när jag sätter den sidan till.
  4. Jag gillar mandel men inte nötter. Jo, förresten, kokos räknas väl som nöt? Jag gillar kokos.
  5. Trots att jag avskyr honom har jag en idolaffisch av Magnus Uggla i min sovrumsgarderob*.
  6. Bakom den andra dörren (det är en dubbelgarderob) har jag Brett Anderson**! 

 Jag orkar inte utmana någon, utan den som känner för det får själv fylla i sin egen lista – men meddela gärna i en kommentar, så jag får kolla!

[tags]utmaning, sex[/tags]

*) Juniorerna satte en gång för länge sen upp affischerna på insidan av garderobsdörrarna åt M och mig. Det var M som gillade Uggla, och jag har inte hjärta att ta ner den. Det var ju hans halva av garderoben. (M:s, inte Ugglas. )

**) Han var sångare i Suede, om någon minns dem?