Allmänt, Foto

Nu kanske…

…jag kan ta semester? B:s kök är tapetserat, och även om det kanske inte ser jätteproffsigt ut, så är det mycket snyggare nu! Inte illa av en som tapetserat senast för kanske 15 år sen, och en som aldrig har gjort det.

En bild med B klättrande efter väggarna. Den rosa/rosenblommiga tapeten klistrades över med en vit tapet med vitt mönster. Tyvärr syns inte mönstret på bilden men det är en sorts retromönster. Hoppas alla våder sitter kvar imorgon, för jag gör inte om arbetet!

Vi har slitit som djur i värmen (solen lyste mot fönstret nästan hela tiden, så persiennerna var nedfällda när fotot togs), tagit mat- & kaffepaus på V, slitit ännu mer – men nu är det gjort! Och, ja, jag har bara lämnat henne i röran och åkt hem, utan minsta samvetsbetänkligheter.

För övrigt har hantverkaren dykt upp idag. Han hade varit sjuk, men har nu fogat sig mitt badrumsgolv, som han i måndags lagt på plats. Spänningen är outhärdlig: vem kommer imorgon? Snickaren, rörkrökaren eller elektrikern? Eftersom jag var hos B hela dagen vet jag inte vems tur det är att väcka mig imorgon.

[tags]tapeter, tapetsering[/tags]