Allmänt

Det närmar sig

Det går snabbt framåt med mitt badrum nu! I alla fall tycker jag det, men det kan vara för att mer synliga saker börjar komma på plats. Att rör byts ut märker jag inte så mycket av, men att en toastol ställs in gör stor skillnad!

Hoppas verkligen att allt blir klart idag, så jag får börja piffa till där inne. (Och så jag slipper springa i trapporna.) Jag hade ju förhoppningar om att allt skulle bli gjort under min semester och nu börjar det vara liiite ont om tid för det.

Igår stängdes vattnet av under några timmar, eftersom rörkrökaren gjorde det han behövde göra. Då packade jag loppisgrejer i bilen och åkte till syrran. Hon har nämligen loppis i dagarna tre, tillsammans med ett par grannar, och har föreslagit att jag kan lämna saker åt henne.

Loppis är helt OK, jag köpte inte mer än jag kört dit… Dessutom fick jag två liter nyplockade jordgubbar med mig hem, så det var inte helt fel att göra den utflykten. Jag stoppade i mig jordgubbarna (istället för middag) när jag kom hem, så jag har inga gubbar kvar att bjuda på. Ifall någon ville ha…

[tags]badrum, renovering, semester, loppis, jordgubbar[/tags]