Allmänt

Snart…

Hjälp mig hålla tummarna för att elektrikern dyker upp imorgon (oj, idag menar jag – hur hann klockan bli så mycket?), gärna tidigt på dagen!

När han har varit kan jag fästa högskåpet i väggen, så jag kan sätta fast dörren i skåpet utan att det välter över tvättstället. Handduksstång och toarullehållare ska sättas upp, liksom (här börjar jag vela…) handdukskrokar och diverse hyllor. Problemet är bara att krokar och hyllor inte är inköpta än. Ja, vadå? Jag kunde inte bestämma mig!

Det senaste i-valet-och-kvalet-objektet är: … *dramatisk paus* …tvålkoppen! Där har jag hakat fast. Ska jag ha någon över huvud taget och hur ska den i så fall se ut? Material? Färg? Ska den stå till höger eller vänster om kranen??? *panik*

OK, jag spårar ur ibland över små detaljer (speciellt nattetid…) och försöker intala mig själv att det faktiskt inte är hela världen ifall allt inte matchar/passar/behövs/används. Det går att flytta/ändra/byta ut/ta bort/lägga till saker allt eftersom, jag måste inte bestämma mig nu. Trots allt har jag klarat mig i många år utan tvålkopp!

Dessutom upptäckte jag att hyllplan inte automatiskt ingår till högskåpet (antagligen för att man ska välja olika delar ur förvaringssystemet) så jag skulle verkligen behöva åka till IKEA igen. Nej, det har absolut inget att göra med att höstnyheterna börjar droppa in, nejdå. Inte alls…

[tags]badrum, renovering, beslutsångest, IKEA[/tags]