Allmänt, Katter

Höst

Nu är hösten verkligen här. Visst har det varit kallt ett bra tag men det har ändå funnits ett litet, litet hopp om att värmen ska återvända för en dag eller två. Så var icke fallet, och när nu augusti är över är det bara att plocka fram långkalsongerna igen.

Inte nog med att det är kallt ute, jag har även kallt inne. Det är självvalt, då jag tänkt härda ut ända till den kommande helgen innan jag slår igång värmen i huset. Det är i skrivande stund 7 grader ute och 17 grader inne, så jag tassar omkring i fårskinnstofflor och fleecetröja inomhus.

Nu har jag en gamling och en froppis som slåss med varandra i hallen. *suck* De vill båda två ligga på soffan med mig, och hur stor soffa jag än skulle ha, så skulle den inte vara tillräckligt stor för två katter (oavsett om jag låg där eller inte). Madamen ligger i sin CatCave och kikar på dem, men ids inte blanda sig i. Hon skulle aldrig komma på idén att ligga på soffan, varken med eller utan mig.

Jag har skrämt mina jobbarkompisar med utslagen idag, för de utslag som syns i urringningen ser verkligen läskiga ut. De är inte sönderkliade, som de bakom ryggen, men väldigt iögonfallande. Klådan? Jo, den är borta så länge jag inte pratar om eller tänker på den.

[tags]höst, kyla, katter, utslag[/tags]