Allmänt

Garagerensning

Efter att jag kört undan två billaster med skrot till Återvinningen, ringde jag A och meddelade:

– Nu har jag rensat min halva av garaget. När rensar du din?

Han var inte alls ovillig att komma och göra klart idag, så här har plockats, burits, rullats och sorterats grejer i garaget hela dagen. Alltså, han har gjort jobbet, jag har varit arbetsledare. Suttit på ljugarbänken i det soliga men kallsnålblåsiga vädret med min bok och kommentarer i stil med:

– Men den där får du väl inte slänga!
alternativt
– Den där måste du slänga!

Nu pryds (nåja) ena långsidan av garaget av sånt som kommer att lastas på ett lånat släp på onsdag kväll, och köras till Återvinningen på torsdag efter jobbet, av honom. Garagegolvet är t o m sopat och vi är båda nöjda.

[tags]garage, garagerensning, återvinning[/tags]