Allmänt

Full fart framåt

Så är det tisdag igen. Än så länge har inget hänt som får mig att bannlysa tisdagar ännu en gång, men dagen är lång. Det är många timmar kvar av den. Allt kan hinna hända. 😉

Dagens (hittills) bästa: den dödsdömda* kopiatorn på jobbet har fått HLR och kämpar på som en gammal traktor. Den är inte snabb men den tuffar troget vidare. (Jag tar ändå det säkra före det osäkra och väljer en annan avdelnings kopiator när jag ska göra många kopior.)

Dagens lunchförslag: baconmål från grillen eller crepes med räkfyllning på caféet? Gå hem och äta te & smörgås? “Hemlagat” från ICA-köket? Djfr pizza? Vilken tur att jag har så många förslag att välja mellan!

[tags]tisdag, kopiator, lunch[/tags]

*) Det har uttalats många dödshot över denna maskin, som tuggat i sig papper på de mest otänkbara sätt. Papper, som sedan har fastnat på ställen som inte nås utan specialverktyg, om man inte vill bränna/skära sina fingertoppar.