Allmänt

Just idag är jag

Jag bara är.

Flänger mellan olika jobbuppgifter, en del mer brådskande än andra. Funderar på lunchen (vad och var ska jag äta idag – inga rester hemma), trots tårtan vi bjöds på till förmiddagskaffet. En medarbetare slutar nästa vecka och går vidare till ett annat jobb. Annars bjuds det inte på tårta, förutom när någon fyller jämna år.

Jag har hunnit prata med båda juniorerna idag. B ringde och gav mig anledning att bli stolt, sådär riktigt mammastolt med tårar i ögonen över min duktiga dotter. A ringde och ville ha veckans matsedlar för olika matställen… Men han har gjort mig stolt under veckan när han rensat garaget och kört undan skräpet (det åkte iväg igår efter jobbet).

jag har väl inte så mycket att vara stolt över själv, just nu. Vanlig vardag, fast det är fredag, inget anmärkningsvärt på gång. Inga stordåd har blivit gjorda, annat än att jag demolerat M:s skrivbordsstol. Inte mycket att skryta med. Den var redan trasig. 😉

[tags]jobb, vardag[/tags]