Allmänt

Tålamod

Ibland går tiden så outhärdligt sakta, ibland går den förbluffande fort. Som ett exempel kan jag nämna min nya MP3-spelare, som inte ville vara med på noterna från första början. Rättare sagt ville den inte vara kompatibel med min dator.

Jag försökte och försökte och försökte igen, men den ville inte vara med och leka. Då struntade jag i den och lät den ligga på laddning medan jag gjorde annat – och helt plötsligt var den med på noterna! I dessa stressade datoriserade tidevarv så tog det säkert 2 minuter, eller liknande oändlig tidsrymd, innan den kom igång.

Ja, ja. Nu laddar jag den så jag kan leka med den senare idag. Min gamla MP3-spelare kommer jag inte att göra mig av med, trots att jag köpt en ny. Vi har haft många trevliga stunder, den och jag, och den funkar fortfarande. Visserligen är displayen krossad så den är svårt att läsa och spelaren har ett konstigt tickande ljud, men den funkar ju. Dessutom är den tjusigt röd. 😉

Helgen ska ägnas åt hemmapyssel. Dammsugaren behöver rastas, diskmaskinen behöver köras, tvätten behöver vikas. Idel trevligheter. Not. Sysslorna behöver dock göras, och jag har ingen som gör dem åt mig. Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.

UPDATE
Allt tråkigt som går att skjuta upp är uppskjutet till någon annan dag…

[tags]MP3-spelare, Creative Zen[/tags]