Allmänt

Ibland…

…har jag inte riktigt tid att gå hem från jobbet. Idag var en sån dag, men jag skulle ju på kalas! 😉

Lurade med juniorerna till farsan, och tog sen med dem till morsan. Det blev snabba besök på båda ställena, lagom för att höra farsans senaste skvaller och morsans verklighetsflykt. När jag går ensam tar jag mer tid på mig, men inte idag. Inte för att juniorerna var med, utan för att jag bara var less. Ibland känns det som att jag tillbringar mer tid hos gamlingarna än hemma, även om jag dragit ner på besöken hos dem.

Min avdelning hade arbetsplatsträff på jobbet idag, där vi nästan glömde Standarfrågan. Vi har alltså stött och blött denna Fråga i mer än ett år och det finns alltid nya infallsvinklar på den. *suck* Det är snudd på skrattretande att vi ägnar så stor energi åt denna Fråga när den inte ens faller under vårt ansvar. Däremot är det vi som får ta skiten när saker och ting inte går som beräknat, så därför måste Frågan stötas och blötas; hur vi ska tackla problemen innan de dyker upp.

För intresseklubben kan jag berätta att jag INTE ätit lunch vare sig på grillen eller caféet idag, utan hemma! Första gången på länge. Hade det inte varit för att jag visste att en katt satt ute i spöregnet och väntade på mig hade jag inte gått hem, men nu gjorde jag det. 😉

[tags]kalas, åldringar, arbetsplatsträff, lunch[/tags]