Allmänt

Uppiggande

Fantastiskt vilken humörhöjare den musik man gillar är! 🙂

Jag skuttade runt hemma igår kväll och plockade undan, diskade, fixade smått & gott medan jag trallade med i refrängerna till låtarna jag hörde på. Höll aldrig på att komma mig i säng, för ”jag skulle bara”… Det gjorde – förstås – att jag var trött i morse, men jag tog mig upp och iväg till jobbet till slut. *gäspar*

Det har blivit en hel del kaffe idag, men det vete tusan om det hjälper. Jag tycker jag fortfarande är lika trött som jag var i morse. Gråvädret gör förstås sitt till den allmänna stämningen ( = alla går omkring och gäspar, det är inte bara jag).

Så typiskt att allt grötat ihop sig till precis ikväll, bara för att jag är så trött. Igår iddes jag inte gå till farsan utan ringde honom och meddelade att jag kommer ikväll istället. Han muttrade om en del saker jag måste hjälpa honom med, men nöjde sig med att vänta en dag extra. Så kom jag till jobbet idag och upptäckte att jag glömt ett kvällsmöte jag måste vara på ikväll. *slår mig själv mentalt i huvudet* Nå, jag har ringt och meddelat farsan att jag blir sen.

A ringde och ville att jag skulle bjuda honom och P på middag idag!?! De ska fixa till min altan ikväll och jag har lovat dem middag som tack för hjälpen. Lyckades slingra mig undan med att jag kokar palt på lördag, de kan komma då. Dessutom måste jag handla, men det hinner jag inte. Jag måste gå till farsan direkt som mötet är slut, och affären hinner stänga innan jag kommit mig därifrån. Jag får klara mig ohandlad tills imorgon.

Tänkte städa också, eftersom jag misstänker att jag får mer eller mindre oväntat besök imorgon direkt efter jobbet, och mitt hem är totalt igenslummat vid det här laget. Speciellt badrummet, som besökarna ska kolla särskilt noggrannt på. Och så måste jag, som sagt var, handla imorgon! *mumlar mitt mantra* Kattmat, kattmat, kattmat…

Paltkok på lördag, jobbigt men gott! Dessutom gör det att jag har palt att steka till söndagsmiddag, och stekt palt är ännu godare än kokt!

Även om jag inte gjort något särskilt på kvällarna så har timmarna ändå rusat iväg i överljudsfart. Jag har alltså inte ens hunnit se TV – jo, CSI och House, men inget annat. TV:n har stått på och jag har kastat en blick på den om jag gått förbi, men inte mer än så.

Det är nu ett antal veckor sedan jag bytte kontor. Jag tror faktiskt jag ska sätta upp gardinerna vilken dag som helst. Alla kommenterar att jag inte har några gardiner och jag ger lite olika svar, då jag blivit ganska less frågan:
– Men har du inte några gardiner?
(Rätt svar: – Jo, jag har gardiner, jag har bara inte satt upp dem än.)

Mina svar varierar mellan:

– Jag tycker inte det behövs.
– Feng Shui – less is more – minimalistisk inredning.
– Jag fick inte de gardiner jag ville ha så jag protesterar på det här viset.
– Vad??? Är de borta??? *chockad uppsyn* Vem…???

och så vidare…

[tags]musik, gott humör, mycket att göra[/tags]