Allmänt

Bussiga klubben

Bara för att jag tappat rösten och absolut inte vill prata, kommer alla möjliga förbi till mitt rum idag, med ärenden eller för en pratstund. Bussigt. Jag hummar instämmande, rycker på axlarna, nickar, skakar på huvudet, viftar med händerna – och viskar då och då. Det gör att alla viskar tillbaka, även om jag säger att de inte behöver. Det är lite av Hemliga Klubben här idag. 😉

Jag hoppas att jag inte drabbas av något värre, typ halsfluss, då jag verkligen längtar efter att åka bort. Nedräkningen är på gång och jag börjar snart att packa väskan. Vilken dag som helst. 😉 De presenter och julklappar jag ska ta med är redan inslagna och märkta, så den delen av packningen är OK. Återstår bara att få ner dem i väskan.

Efter jobbet måste jag gå och handla. Hur tråkigt som helst, speciellt en måndag. Usch och fy och blä. (Det är bara snäppet roligare än att vika tvätt.) Dagens handelslista:

  1. Kattmat
  2. Ketchup
  3. Bregott
  4. Vad ska jag äta denna vecka?
  5. Finns det pålägg hemma, och vilket ska jag ta?
  6. Är något annat slut?

Ja, ni vet. Ett planlöst irrande mellan hyllorna med noll fantasi och inspiration, och kurrande mage. Dessutom borde jag hinna förbi till päronen också, men tror faktiskt att jag inte ids gå dit ikväll. Det ständigt dåliga samvetet gnager, förstås. Har jag inte dåligt samvete för juniorerna, så har jag det för päronen.

Gud, vad jag är trött! Ni vet väl att det är måndag? *blääähhh*

[tags]tappat rösten, semester, handla mat, idétorka, dåligt samvete[/tags]

4 kommentarer på “Bussiga klubben”

Kommentarer är stängda.