Foto

Spridda skurar

Mitt fotograferande består numera av spridda skurar. Ibland kommer jag på först efteråt att ”det där skulle jag fotat”, andra gånger ids jag helt enkelt inte ta någon bild. Men, nu har jag tömt mobilen på de senaste dagarnas snapshots, så håll till godo!

Ljugarbänken med tillhörande bord får stå ute i vinter. Man vet ju aldrig. Rätt som det är kanske jag vill sitta och läsa & dricka kaffe där. Eller kanske inte. 😉
(Den fula hundgården i bakgrunden är inte min.)


Nu är det verkligen läge att ta in blomkrukorna (med tillhörande blommor…) i garaget! Men nu slipper jag i alla fall vattna dem. Blomningen verkar vara över för den här säsongen.


Froppisen var ute och rökte med mig en dag när det var lite varmare. Inte så varmt att snön tinade, men ändå inte så kallt att hon inte gick ut. (Jodå, vi har sådana dagar också.)


Eftersom ljusen i jobbets fikarum är från IKEA, så är de givetvis monteringssats: veke, ljus och metallkopp var för sig. 😉
(Hann inte sätta på fotolampan (min telefon har inte blixt, den har lampa), så bilden blev onödigt mörk.)

[tags]mobilkamera, snapshots[/tags]

4 kommentarer på “Spridda skurar”

  1. Vi fördelar arbetet mellan oss. Jag röker och sopar bron, hon håller koll på fåglar/katter/bilar etc.

    Just på det här fotot har hon fått syn på en hund som vågar promenera förbi med matte i koppel. Hon (froppisen, inte matten) blev så upprörd att hon nästan slutade andas. En hund!?! På vår gata?!? Hon må vara liten, men ett lejon i hjärtat. 😉

Kommentarer är stängda.