Allmänt

Sömnlös i Snigelland

Ja-happ. Pigg som en mört, ingen sömn i sikte, även om jag verkligen borde sova.

Det är ju så att ibland när man går och lägger sig kommer man på något som sen förstör sömnlusten för resten av natten. Ibland kommer man på något man glömt att göra, ibland får man en strålande idé som bara MÅSTE omsättas i praktiken – och det har jag fått…! :mrgreen:

Observera att jag skriver ”strålande” om idén. Den kan vara lysande som en sol imorgon, eller också kan glöden ha falnat något. Vi får väl se. Den går inte att omsätta till handling inatt, i alla fall, så jag hinner nog finslipa planen innan tillfälle ges.

[tags]sömnlös, idé[/tags]

4 kommentarer på “Sömnlös i Snigelland”

  1. Äh, idén hade inte bara falnat, den var stendöd när morgonen kom. Så kan det gå! 😉

Kommentarer är stängda.