Allmänt

Planer

Dagens planer: att överleva de få timmar jag jobbar befinner mig på jobbet och sedan åka till affären. Måste handla inför morgondagens paltkalas.

Jag var till syrran igår och träffade hela gänget som var där, och hörde deras planer för de resterande dagarna de är här. Tisdag – då jag är ledig igen – ska de till mor & far, och syrran hade besvär med hur hon skulle hinna klämma in den önskade paltmiddagen.

Givetvis passade jag på att tala om att jag kokar mycket bättre palt än henne* så de bokade genast in sig. Tisdag står jag vid paltgrytorna! 😉

[tags]palt[/tags]

*) En sanning med modifikation – jag har ingen aning om vem som gör bättre palt, men jag kokar dem med fläsk i. Nu har jag t o m lovat att koka både med och utan, för att de ska kunna ta hem palt för stekning nästa dag. De vill ha BACON till den stekta palten! *uäck* 😉

2 kommentarer på “Planer”

  1. Jag har faktiskt ätit ål en gång, som tilltugg på en buffé. Om den var luad har jag ingen aning om – den var rökt.

    Palt är ett av livets stora glädjeämnen! Där har du missat något! O:)

Kommentarer är stängda.