Allmänt

Ojdå

Klickade runt lite på Ellos och råkade beställa en stooor bunt med kläder. Jag som precis gnällt över hur mycket tvätt jag har!

Börjar bli lite farligt, det här. Det är ju inte så att mina garderober är tomma, inte på något sätt. Det märktes särskilt väl igår när jag vikt tvätt och skulle försöka få in allt i garderoberna – och nu har jag hela källaren full med plagg som hänger på tork och ska få plats, de också! ❗

Läge för utrensning (även kallad ”arkeologisk utgrävning” då mycket har ett antal år på nacken) inom en snar framtid, kanske?

[tags]Ellos, kläder, garderobsrensning[/tags]

3 kommentarer på “Ojdå”

  1. Mycket kläder och du slipper tvätta och vika tvätt lika ofta. Om alls. Du använder och kastar och köper nytt och använder och kasta och köper nytt. Sälj tvättmaskinen på Tradera, för den kommer du aldrig att ha nytta av. Det ger mer kvalitetstid i soffan.

  2. Förresten – det finns en musikutmaning på min sida som du kan ta åt dig om du vill. Det var faktiskt ganska roligt.

  3. Jontas: Tro inte att den tanken aldrig slagit mig… 😉

    Asta: Åh, den ska jag kolla på! Jag skriver i dina kommentarer så fort jag haft tid att sätta mig med den. 🙂

Kommentarer är stängda.