Allmänt

Kors i taket

Jag har tvättat och tumlat och – håll i er – VIKT TVÄTT! Jajamensan, den är prydligt undanstoppad i garderoberna, precis där den ska vara! 😀

Vidare har jag haft besök (först E, sen kom L också), A ringde och undrade om vi skulle åka till K ikväll, förutom att jag ännu har planer på att ev åka till syrran. De planerna blir dock futtigare och futtigare för varje timme som går, så jag tror jag skjuter på det besöket till morgondagen istället – om inget annat kommer emellan då, förstås.

Snart ska jag gå och byta tvätt igen. Konstigt att det är så många röda plagg som behöver tvättas: toppar, tröjor och koftor. 😉  Jag har även ett gäng röda handdukar att tvätta, och skulle verkligen behöva tvätta upp min röda vinterjacka (inte att förväxla med min röda sommarjacka, den röda höstjackan eller den röda jackan jag brukar ha under våren) när jag ändå håller på.

[tags]tvätt, vika tvätt, rött är sött[/tags]

3 kommentarer på “Kors i taket”

  1. Jag sliter också ont i dag – jag är på jobbet. Så skillnaden är jag får betalt – det får inte du. Bwahahahahaha! 😈

  2. Jag har faktiskt samma aversion mot att vika tvätt. Bläh! Fast jag gillar inte att hänga den heller. För att inte tala om att stryka. Det gör jag nästan aldrig – ser hellre till att köpa kläder som inte behöver strykas. Men stoppa i tvättmaskinen är helt OK 😉

  3. Jontas: Det är inte dumt att leka hemmafru då och då. Inte nog med att jag tvättar, jag lagar även mat och diskar. 😉

    Asta: Stryka? De få gånger jag behöver släta ut skrynklor på något plagg så stryker jag framför TV:n. (Jag gillar också strykfritt.) 8)

Kommentarer är stängda.