Allmänt

Svårt val

Idag har jag ett svårt val framför mig. Antingen åker jag till syrran och hälsar på, eller också tvättar jag (vilket är oerhört nödvändigt). Det lutar faktiskt mer mot tvätten, men om jag sätter fart med den kanske jag hinner åka till syrran när jag är klar? Imorgon eller på min lediga tisdag…

Ifall någon missat det: tvätta är helt OK, men att vika tvätten när den är ren och torr…. Boooring. Men om jag tvättar och hänger tvätten på tork, istället för att använda torktumlaren, så behöver jag förstås inte fundera på tvättvikningen förrän senare. 🙂 *god idé*

Här kanske är läge att fundera på ännu en ny målsättning under året som kommer: att inte samla allt för stora drivor av tvätt innan jag sätter igång, både vad gäller smutstvätt som ska tvättas eller ren tvätt som ska vikas. Jag ska fundera på saken. Nere i tvättstugan. 😉

[tags]tvätt, vika tvätt[/tags]