Allmänt

Onsdag

En onsdag som känns som fredag – det blev verkligen en kort vecka!

Under min kommande ledighet – wow, 4½ arbetsfria dagar – hade jag bl a tänkt åka till L någon dag (läs: fredag eller lördag) och ”bara vara”. Vi får se hur det blir med den saken, jag har många andra idéer jag också skulle vilja omsätta i praktiken. Inte nog med det; jag har en bunt ”måsten” också. Men de går att skjuta på till nästa helg.

Igår somnade jag tidigt, men det var verkligen inte meningen. Jag hade mycket som skulle göras – jag skulle bara slappa lite medan jag drack kaffe efter middagen… När jag sedan vaknade, och var pigg, var klockan mittinatten, men egentligen är det ju inget som hindrar mig från att gå ut och räfsa då? Nu är nätterna ljusa, och nattetid brukar dessutom vinden ha stillnat så löven inte blåser omkring.

Jag behärskade mig (det var inte alls svårt, jag lovar) och ”räfsade” lite inomhus istället. Snart måste jag verkligen lägga klickgolv i kök & hall, för nu har ännu en bit av mattan lossnat. En liten irriterande remsa, vid skarven mellan köket och hallen, som inte går att lägga på plats. Att jag trampar på den varenda gång jag går genom den dörren gör inte saken bättre.

Livet har sina ljusa stunder. Jag säger bara: räkmackor. :mrgreen: (’Nuff said.) *internt skämt att förgylla helgen med*

[tags]onsdag, kort dag, halvdag, klickgolv[/tags]