Allmänt

Avrundning

Idag är en perfekt avrundning på arbetsveckan: halv dag. 😉

Jag har diverse planer för helgen – med tanke på vad jag köpte igår, plus sådant jag köpt på samma ställe tidigare – men det verkar bli för varmt för att orka sätta igång med dem. Vi får se hur jag gör.

Efter ett kvartssekel som mor har jag äntligen fått utdelning! Juniorerna har lovat göra smörgåstårta åt mig, och jag tyckte vi kan ta den på söndag, som ändå är Mors Dag. Häng med och gör vågen nu, alla tillsammans! Jag slipper fixa maten på Mors Dag!

Dessutom *gör ännu en våg* slipper jag äta prinsesstårta med päronen på söndag, då syrran ska ta dem hem till sig den dagen. Förra året köptes flera prinsesstårtor åt morsan, så förutom den juniorerna köpt åt mig fick jag ta hem en därifrån också. Mitt behov av prinsesstårta blev stillat, kan jag säga. Förmodligen för all framtid.

[tags]halv dag, smörgåstårta, prinsesstårta, mors dag[/tags]

6 kommentarer på “Avrundning”

  1. Va, ska du vara ledig nu igen? 😯 Själv jobbar jag pingst.

    Säg nu inte att du ska vara ledig midsommarafton också. 👿

  2. Om jag inte minns fel hade du mycket längre semester än jag förra sommaren. Du tänker väl ta 6 veckor i år igen? Jag får nöja mig med 4.

  3. Jag tar aldrig mer än 12-14 semesterdagar. Plus kvot 1,37. Så det blir fyra veckor. Att jag kan ta mer semester beror på byte av dagar, bryter för en arbetshelg, tar ut komp och flex. Men sånt är det stopp för i år. Jag får mina fyra ynka veckor där jag sedan inte kan ta ledigt vid jul/nyår. Jobbar annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen. Men innan dess jobbar jag midsommarafton också. Och nu pingst.

    Märkligt nog har jag trots detta fler fridagar som heltidare då jag har schemalagd helg. Hade jag jobbat måndag till fredag hade jag varit ledig väldigt lite. Så trots att du arbetsvägrar så ofta så jobbar du ändå mer än jag. Om man ignorerar att jag jobbar ideellt hemma också.

  4. *suck* Livet är orättvist ibland. Men å andra sidan arbetar jag aldrig hemifrån.

Kommentarer är stängda.