Allmänt

Pingsthelg

Är det fler än jag som kommer ihåg att det är pingst den här helgen? När annandag pingst föll bort känns det bara som en vanlig helg.

Jag har ändå planer för helgen. Städa ikväll, då jag väntar uppvaktning imorgon. Jag fyllde år igår men var ju bortrest hela dagen – och 46 är inte mycket att fira. Fick ju fara till IKEA, det är lagom present åt mig. 😉 Juniorerna i kombination med smörgåstårta på söndag.

Annars ska jag bara ta det lugnt. Om det verkligen blir så varmt som väderprofeterna lovat, så blir det en hel del glass, läsa, sova, ljugarbänk i skuggan, etc. Om värmen uteblir så har jag tvätt att vika. 😉

[tags]pingst, födelsedag, mors dag[/tags]

4 kommentarer på “Pingsthelg”

  1. Åsså har du ju ett kreativt projekt att ta tag i 😉 😆

    Grattis för tredje gången! 😀

    Kram,
    Carra

  2. Det där med födelsedagar glömmer jag. Därför visste jag inte att du fyllt jämnt. Grattis.

    Tänk, när jag föddes var du en odräglig sjuåring som skulle börja i första klass. Åldersskillnaden är svindlande. 😎

Kommentarer är stängda.