Allmänt, Foto

Pysseldag

Eftersom det är strålande sol, tryckande hetta och väldigt blåsigt utomhus, gör jag undan diverse små pysselsysslor inomhus.

Utsikt från ljugarbänken

OK, jag har suttit en timme på ljugarbänken också. Lite frisk luft måste jag unna mig emellanåt (jag går alltså ut och dricker kaffe och röker). Dessutom har jag en ljudbok att roa mig med också.

Tavlor före

Min ”tavelvägg” i vardagsrummet, där datorn står. Tråkiga IKEA-motiv som är valda ”bara för att ha något”.

Tavlor efter

Här har jag bytt ut dem mot konstverk jag köpt som present åt mig själv tidigare under veckan. Mycket bättre, eller hur? I’m a glamourous girl! 😉

Gardinkappa i köket 

Passade på att byta till gardinkappa i köket. Det är så bökigt med långa gardiner när fönstret är öppet och det blåser ute; gardinen sveper över fönsterbrädan och puttar ner prylar som står på den.

Morsdagsros

A har varit förbi med en bukett rosor, från både honom och B, på Mors Dag. Den står på köksbordet. Juniorerna återvänder, båda två, när B jobbat färdigt för idag. Då ska vi äta smörgåstårtan som står i kylen. 🙂

Födelsedagsbukett 

På bänken i köket står buketten jag fick av min chef i fredags – enda dagen på hela veckan vi träffades, då vi varit på vift åt olika håll, både hon och jag.

Flyttad termometer

Den termometer jag haft bredvid köksfönstret är numera flyttad. Nu mäter den temperaturen utomhus på skuggsidan av huset, så jag får ett rättvisare värde.

Trappfönstret 

Trappfönstret jag dragit ut termometerkabeln igenom har jag dekorerat med prydnadsstenar av blått glas.

Nya sandaler 

Och under tiden jag gjort allt det här, har jag trippat runt i mina nya sandaler – de jag beställde på jobbet för inte så länge sedan. De är supersköna! Remmarna över foten är av klädd resår och stramar inte alls, samtidigt som de sviktar lite när det behövs.

[tags]sommar, söndag, Mors Dag, pyssel, Tusen strålande solar, Khaled Hosseini[/tags]