Foto

Smörgåstårtan

Eftersom jag tjatat om smörgåstårtan i flera dagar, så ska ni få se den:

Smörgåstårta på Mors Dag 

Den var ännu smaskigare än den ser ut – bara så ni vet… 😉

[tags]smörgåstårta, Mors Dag[/tags]

5 kommentarer på “Smörgåstårtan”

  1. Trots din påminnelse glömde jag att uppmärksamma modern på morsdag. Men jag ringde ju. Ändå. Självmant. Kanske det vägs upp av att jag tar mammaledigt varje gång hon kommer på besök.

    Smörgåstårta? Jag saknar landgångar.

  2. Och ändå påminde jag dig! 🙄

    Vad är egentligen skillnaden mellan smörgåstårta och landgång? I mina ögon är en landgång bara en liten, avlång smörgåstårta.

  3. Landgångar har ingen gegga. 😉 Jag saknar landgångar – de är så sällsynta. Populära på 70-talet, precis som smörgåstårtor, men landgången verkar inte ha överlevt. Det som var så bra var att det var en lång smörgås med plats för mycket pålägg.

  4. Åh. Jag saknar också sill- och äggmackor på kavring. Jag gillade 70-talssmörgåsarna. Och frallorna på 80-talet. Däremot är jag ganska trött på fullkornsbrödet som nästan är ensamt i brödhyllorna sedan 20 år.

  5. Jag saknar Wasa Vete, eller veteknäcke som det brukar kallas. Det verkar ha försvunnit ur sortimentet under det senaste året, ungefär, då jag inte hittade det till jul. Gravad lax på veteknäcke var en av julen höjdpunkter, nu ett minne blott. 😥

Kommentarer är stängda.