Allmänt

Kort fredag

Kort dag idag igen, minsann! Inte helt fel, kan jag säga.

Jag var så trött igår på eftermiddagen så jag stämplade ut lite tidigare än vanligt, gick hem, klädde av mig och gick till sängs. Sov gott i någon timme – sen var jag pigg igen!

Piggheten sitter inte kvar idag, då det är grått, kallt, blåsigt och helt perfekt sovarväder. Frågan är om jag ska orka a) gå och handla efter jobbet, samt b) se studenterna i sina balkläder ikväll. De visar alltid upp sig, i en park nära hotellet, innan de går in till den stundande festen.

Visserligen har jag ingen student i år – det var flera år sedan (och mina juniorer studentade i K) – men det brukar vara roligt att gå och se ändå. Det beror på vilket väder det är, om jag alls ids gå dit.

Annars verkar det bli en perfekt kväll att börja röja och sortera mina böcker, som brett ut sig i sovrummet. Eller varför inte vika den rena tvätten jag samlat ihop? *slår ihop händerna av förtjusning*

Nä. TV:n. Soffan. Filten. Kuddarna. Katt på magen. Där ser ni ett mycket troligare framtidsscenario.

[tags]fredag, kort dag, studenter, studentbal[/tags]

2 kommentarer på “Kort fredag”

  1. När du piggnat till – går du inte tillbaks till jobbet då så du gör dina åtta timmar? Skäms!

  2. Du har helt missat poängen i det hela: jag är bara anställd för att sitta och se vacker ut. Dålig sömn = påsar under ögonen = vilostund. (Som om det skulle hjälpa… 😉 )

Kommentarer är stängda.