Allmänt

Ekiperad

Nu känner jag mig nyekiperad, trots att det andra paketet inte kommit än. Det enda som saknas är en yttepytteliten runda längs shoppingstråket i L, plus (minst) ett par skor. 😉

Dessutom vill jag ha ett gäng färska böcker. Kollade igår vilka jag kan tänka mig, men beställningen strandade på att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle köpa dem i pappers- eller ljudform. Dessutom fanns inte alla som MP3-böcker, bara på CD, om jag ville ha dem i hörbar form. 😕

Däremot är jag inte alls sugen på att åka till IKEA?!? Måste vara något virus som går. Dit vill jag ju alltid annars åka! 😆

Den här sommaren ska jag verkligen försöka ta mig runt i trakterna häromkring lite grann. Inte bara sitta hemma, för hur mycket jag än älskar min ljugarbänk så kan jag behöva lite miljöombyte emellanåt. Se något annat, om så bara för några timmar.

Önskesemestern är förstås att åka till G, men det är bara att glömma. Den resan skulle varit bokad för länge sedan för att få åka till billigt pris, plus att hotellet också måste bokas länge i förväg.

[tags]kläder, skor, böcker, resor, shopping, semester[/tags]

4 kommentarer på “Ekiperad”

  1. Tell me about it. vi kollade lite sent på GBG o för oss tre skulle flyg kosta typ lika mkt som en utomlandsresa! :O

    Jag är inte heller IKEAsugen, konstigt! Visst, jag skulle gärna skicka efter lite prylar med någon som ska dit, men inte alls sugen på att åka dit 🙁 Man börjar väl bli less och vill ha höstens nyheter 🙂

  2. Jag är mest orolig över att du tar bloggsemester. Vad ska jag då göra på jobbet innan jag får gå på semester om fyra veckor? 😐

  3. Åh, var inte orolig. Även om jag drabbas av bloggkoma under helger ibland, så kan jag inte hålla mig i fyra veckor. Det är omöjligt! Du kommer att få se (läsa) mer av mig än du vill… 😎

Kommentarer är stängda.