Allmänt

Koma eller inte

Än har jag inte drabbats av bloggkoma, bara den vanliga efter-middagen-koman på soffan framför TV:n. Nu väntar alla projekt jag sparat ihop och tänkt att ”det där gör jag under semestern, när jag har gott om tid”. Jo tjena. 🙄

Det vet vi alla hur det går för mig med sådana projekt. Med lite tur har jag kanske påbörjat hälften innan jag är tillbaka på jobbet igen. Med ännu större tur är de sakta men säkert genomförda lagom till nästa års sommarsemester.

Nå, jag ska inte börja redan nu med att tala om hur ont om tid jag har, för det har jag inte. Inte i förhållande till de projekt jag har tänkt göra, även om somliga kan ta flera dagar (läs: rensa ut bland böckerna) eller inte kan påbörjas innan något annat är fixat.

Låt mig bara njuta av friheten först – även om jag inte kommer att känna mig riktigt ledig förrän på måndag, då jag INTE behöver gå till jobbet.

Midsommaren står för dörren, och jag har inga planer alls. Det beror på väder och vind och vad som faller mig in. Om jag inte åker till något av mina syskon, kanske jag åker till J för att lyssna på (det lokala) rockbandet som spelar där. Ids jag inte det så stannar jag hemma med gott samvete. Om jag inte hamnar hos C och I, förstås. Eller hos någon annan.

Ja, den som lever läser min blogg får se. 😉

[tags]semesterprojekt, midsommar[/tags]

2 kommentarer på “Koma eller inte”

  1. Ja, visst är det skönt utan ”krav” på midsommarafton. Tidigare år har vi ju alltid varit i ma&pas stuga med långbord utomhus (=det MÅSTE vara bra väder!). Ikväll blir det bara grilla i stugan o äta kan vi göra antingen inne eller i inglasningen! 😉

Kommentarer är stängda.