Allmänt

Sista semesterdagen

Nu har sista semesterdagen – för den här gången – kilat iväg. C och jag har haft välbesökt loppis ungefär från lunchtid, och ska ha öppet imorgon också. Söndag blir den dagen vi ska orka springa på marknaden, har vi tänkt. Ingen loppis då, alltså. 

Jag är lite överraskad att min bokförsäljning gått så bra. Bokutrensningen har börjat, så jag bär ut fler böcker när det blir hål i hyllraderna i den lilla bokhyllan vi ställt i garaget.

Att ha loppis hemma är ju hur behändigt som helst! Ingen katastrof om man glömt penna, tejp, eller något annat – bara att gå in och hämta. Ingen kö till kaffet eller toan, heller. 😉

Marknaden var trögstartad idag, det tog ett tag innan strömmen av folk blev tät förbi mitt hus (en av några alternativa vägar upp till själva marknadsområdet), så det var ett bra beslut att inte öppna så tidigt. Imorgon – om vädret blir bra – räknar jag med att det är full rulle redan från start, så vi öppnar loppisen tidigare då.

[tags]loppis, marknad[/tags]