Allmänt

Till sist

Till sist kom äntligen regnet jag väntat på!

Just nu verkar det vara uppehåll, men det har regnat från igår eftermiddag och hela natten och morgonen. Inte bara häftiga åskskurar utan även ett mer stilla regn, som förhoppningsvis sugs upp av den torra marken.

Rätt fantastiskt att sitta ute och röka inatt och se blixtarna korsa himlen, och höra mullret från åskan långt borta. (Jag räknar aldrig längre än till 10.) TV:n verkar ha klarat sig, och datorn/telefonen/modemet var redan urdraget (och trasigt – men det visste ni ju).

Även om jag fick starka värktabletter igår så har inte ryggen blivit så mycket bättre. Det hade kanske varit en bra idé att stanna hemma och vila ryggen någon dag, men jag har faktiskt varken tid eller lust.

Det beror inte bara på att jag är utan internet hemma, utan även på att jag har mycket att göra på jobbet. De som har semester kommer inte tillbaka förrän nästa vecka och vår deadline närmar sig.

[tags]regn, åska, ryggskott[/tags]

4 kommentarer på “Till sist”

  1. Det gör nog ingen större skillnad att vara hemma eller jobba, när jag nu pallar att vara uppe. Förra gången var mycket värre, då pallade jag knappt att gå på toa, ens. (Ner slipper man alltid, men sen ska man ju upp igen…)

Kommentarer är stängda.