Allmänt

Ösregn

Jag vet att det regnade i lördags (då dottern & co körde alla möbler från lägenheten) men det är inget mot hur det regnar idag! Jag vaknade strax före 05:00 av att regnet dånade mot sovrumsfönstret – och kom ihåg att mina båda pälsklädda damer var ute. Rusade ner och släppte in två Mycket Blöta och Mycket Sura katter. Äsch då, nu har jag misskött mig som matte igen! 😳

Ändå gillar jag när det regnar. Det hade förstås inte gjort något om jag varit ledig, dessutom, så jag kunnat fördriva tiden med en film eller bok eller bara genom att ligga på soffan med en katt på magen. Nu kommer ett dilemma. Ta bilen till jobbet eller nöja mig med bara paraplyt? Det lutar starkt mot att jag tar bilen, då jag inte kom mig iväg till skoaffären i lördags. Jag har bara sommarsandalerna att gå i, har fortfarande inte köpt joggingskor.

Tidigare har jag ju visat foto på mina favvotofflor som måste slängas. Sandalerna är egentligen samma typ av skor – men med hälrem. Det gör skillnaden för vad jag kallar dem. Sandaler har hälrem, tofflor inte (även om många kallar även dem för sandaler). Viktigt vetande. 😉

UPDATE
Regnet hann sluta innan jag skulle gå till jobbet. Jag tog alltså varken bil eller paraply.

[tags]ösregn, paraply, tofflor, sandaler[/tags]