Allmänt

Ickefavorit i repris

Min rygg höll mig hemma idag, och som det verkar ikväll kommer den att hålla mig hemma imorgon också. Jag blir så less. Det är verkligen inte rätt tillfälle att bli sjuk nu, men hellre nu än under julledigheten.

Det är inte bara att halka omkring på isen som gett mig ryggont. Jag hade glömt bort att jag hjälpte farsan att ta sig upp från en fåtölj när jag hälsade på där i förrgår kväll. Givetvis lyfte jag på fel sätt – och farsan är ingen lättviktare – så jag får sota för det nu.

Om någon av er läst ända hit, kan jag tala om att det helt enkelt är korsryggen som krampar ihop för mig. Jag kan stå och ligga, det är sittandet som ger problem. Eller om jag står lite framåtlutad, t ex vid tvätt av ansiktet eller diskning/matlagning, då jag inte tål att ha armarna framför kroppens jämvikt.

Äh, jag kan inte beskriva det på ett bra sätt, och ni ska slippa höra gnället. Ge mig ett par dagar med värktabletter*, så blir jag som en ny människa och hittar något nytt att gnälla över.

[tags]ryggont, ont i ryggen[/tags]

*) Jag har värktabletter, starka grejer som slår ut mig totalt. Sover mest hela tiden men är trött ändå.

4 kommentarer på “Ickefavorit i repris”

  1. Men lilla du! Hoppas verkligen att du blir bra snart!!! Ville egentligen bara önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt 2010!!! Nu är det bara timmar kvar till flyget går till Sverige! Så vi hörs i nästa år! 😆

Kommentarer är stängda.