Allmänt

Ålderskrämpor

Idag är en sådan dag då jag verkar drabbas av alla möjliga sorters krämpor, oavsett om de hör till åldrande eller inte.

Mitt vänstra knä är alldeles konstigt. Det känns som att det inte bär upp min kropp som det ska, speciellt i trappor. Ungefär som att det vill vika sig när jag lägger tyngd på det. Jag motverkar detta genom att hålla hårt i ledstången i trapporna. På slät mark är det inte mycket att göra, annat än att hoppas att jag kan ta mig dit jag ska utan att falla.

Mitt högra öga rinner. Det är inget ovanligt, speciellt inte efter en period med hård, kall blåst. Lite irriterande, men jag kör med odiskret torkning med servett i ögonvrån då och då. Det beror på mina trånga tårkanaler, som sväller igen vid vissa väderförhållanden. Det brukar gå över av sig själv. Oftast.

Jag snorar. Inte så mycket att jag kan kalla mig förkyld, för det är jag inte, utan jag bara snorar. Tack och lov så nyser jag inte (än så länge) idag, för det har jag gjort några dagar i rad. Allergisk? Nänä. Inte jag, inte.

Oj, nu gnäller jag! Lyssna (läs) inte! Jag är bara trött och sur och sugen på choklad. Jajamensan, det är den tiden på månaden. Tror jag måste ha en date med Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie ikväll… *dräglar*

UPDATE
CFB var slut, så det blev Cookie Dough istället.

[tags]sjukdomar, krämpor, gnäll[/tags]