Allmänt

Svettigt värre

Äntligen får jag sätta mig en stund och dra åt mig andan. Svetten klibbar i nacken (ska duscha ikväll) och det känns som att jag gått ett träningspass. Ändå har jag bara:

  1. skyndat mig hem från jobbet
  2. sopat bort all den fastfrusna snön och isen från bilen
  3. varit och handlat all påskmat*
  4. varit på Apoteket
  5. åkt hem och lastat in fyra fulla kassar med mat
  6. gjort lasagne och ställt den i ugnen

Nu ska jag först skriva in allt jag handlat under rätt poster i budgeten, och plocka i ordning i badrummet medan jag väntar på att maten blir klar. Efter maten blir det duschen, soffan och – så småningom – sängen.

Imorgon ska jag på kurs hela dagen, så det känns bra att ha färdig lasagne att värma till middag när jag kommer hem.

[tags]måndag[/tags]

*) Kan behöva fylla på mjölk och sådant längre framåt veckan, men alla matvaror är köpta. *vinkar åt A* Det blir traditionsenlig lax med romsås! Jag behöver bara veta vilken dag, så jag hinner ta upp från frysen.

2 kommentarer på “Svettigt värre”

  1. I år UTAN ”stenar”, d v s vanligt salt istället för grovt. 😆

Kommentarer är stängda.