Allmänt

Powernap

Ojdå! Jag missade avfärden till Blåkulla, då jag ”råkade” ta mig en powernap precis då. Ja, ja, jag gillar ju ändå inte gruppresor.

Mina kvällar/ nätter blir ofta uppdelade i före och efter sovstunden. Dessutom är det ingen liten stund jag blundar, ikväll sov jag tre timmar. Det gör mig pigg, precis när alla andra går och lägger sig.

Trots att jag trodde att mina tidiga morgnar skulle rätta till sig, i och med att klockan ställdes om till sommartid, så har jag fortsatt att stiga upp tidigt. Jag har visserligen inte vaknat före väckaren, men jag har snabbt varit ur sängen – inte snoozat i evigheter.

Problemet är att jag är mycket mer kvällsmänniska, åtminstone eftermiddagsmänniska. Vi diskuterade det på jobbet en dag, A och jag. Hon önskade att hon var morgonmänniska, men jag förklarade att det är bara resten av världen som behöver ställas om, för att passa oss. Vi är perfekta och ska inte ändra på något. 😉

Under påskledigheten verkar det bli varmt väder. Ikväll är det dimmigt, så dimmigt att jag inte ser över till grannens garagetak för att kolla om det är färdigskottat. Jag såg honom slita med skyffeln på det platta taket tidigare ikväll (innan powernapen) men kan nu inte se om han blev färdig.

Superhalkan som var tidigare idag har nu lösts upp, och det verkar – tack och lov – inte som att det ska frysa på inatt. B är ute på Nya Äventyr med kompisarna (tror de skulle till K) och A lånade min bil tidigare, för att åka till en kompis, så jag har båda juniorerna ute på vägarna inatt (även om A inte är så långt borta).

Hmm, jag kanske skulle ta och tömma ur mina foton ur mobilen och lägga in dem i de inlägg de hör hemma? Eller också gör jag det imorgon. Eller någon annan dag. Om jag ids. Ska kolla om det är något intressant på TV först…

[tags]powernap, kvällsmänniska, dimma[/tags]