Allmänt

Väder och vind

Tja, få se hur detta slutar? Alltså att västliga vindar blåser in vulkanaska från Island över Europa, så flygen inte kan gå.

Ingen vet hur länge vulkanutbrottet håller på, när vinden vänder eller hur lång tid det tar innan flygen kommit igång ordentligt. Spela roll, det hinner säkert gå över tills jag ska iväg! (Kollade snabbt nyheterna och läste att under eftermiddagen börjar de troligen flyga från L igen.)

I morse snöade det. Stora, blöta lappvantar till flingor som smälte så fort de nuddade jackan. Jag var alldeles sjöblöt när jag kom fram till jobbet. Nu är det uppehåll igen, men det kan komma mer snö (eller regn) under dagen.

Fredag. Idag är det ingen ”jippii-det-är-äntligen-fredag”-fredag, utan mer en ”jag-ville-stanna-i-sängen”-fredag. Undrar om någon på jobbet gått på det, om jag ringt och sagt att jag inte kunde komma till jobbet idag för att flyget inte gick? 😉

[tags]vulkanutbrott, Island, inställda flyg, snö, fredag[/tags]