Allmänt

Dagens projekt

Efter att ha jobbat, handlat, lagat mat och ätit ska jag börja rensa i köket ikväll. Tanken är att jag ska få någon slags ordning, inte bara där utan i hela huset. Om jag tar ett rum i taget och börjar med det värsta (flest skåp och prylar) så blir jag nog klar innan pensioneringen semestern. Då kan jag ägna semestern åt trevligare saker!

På tal om semester: 10 veckor kvar – är det för tidigt att börja nedräkningen? 😉 Jag fuskar och slänger in en ledig klämdag den här veckan, fast jag nyss haft lite ledigt, baraföratt. Det känns som att jag behöver en sammanhängande ledighet på hemmaplan, så jag kommer ifatt med saker och ting.

För intresseklubben: jag behöver verkligen klippa ner fingernaglarna. Nu fastnar jag med naglarna mellan tangenterna ibland. Ytterst störande, för att inte tala om alla felstavningar jag får rätta hela tiden. Att SMS:a är knappt tänkbart längre. Alldeles för små knappar på mobilen.

[tags]ordning, semester, klippa naglarna[/tags]