Allmänt

Bita i gräset

Igår var jag tvungen att dra fram och igång gräsklipparen själv, fast jag försökt övertala A i ett par veckor att han skulle klippa gräset åt mig. Det blir ju inte lättare att ta sig igenom klippningen om gräset hinner bli för långt, så jag insåg att jag måste sätta igång nu.

Det mesta är klippt, men då klockan rusade iväg hann jag inte klippa allt igår. Lämnade de lättare bitarna till ikväll, då det fortfarande (förhoppningsvis) är uppehåll. Sedan skulle sämre väder komma in över de norra delarna av landet, mot slutet av veckan.

Kvällen igår var en fin kväll. Soligt, vindstilla och – framför allt – inga myggor (än, är bäst att säga). Även om det tar emot att klippa gräset, så luktar det så gott  med nyklippt gräs när man är klar.

Katterna gillar läget just nu;  jag ställer upp altandörren på vid gavel när jag kommer hem. Då kan de gå ut och in som de vill. Snart slutar jag med det, så fort myggorna kommer eller när det blir sämre väder.

[tags]klippa gräs, sommarkväll[/tags]