Allmänt

Tisdag

Idag har jag dressat upp mig i en ny klänning – mycket snygg och användbar (den har fickor!). Eftersom det är första gången jag använder den har jag en gammal t-shirt under, ifall den torrfäller. Vill inte riskera att ”blåa” ner någon av mina nya t-shirts.

OK, det var dagens outfit. Bild medföljer inte – ni ska slippa se mig. Annars har jag inte så mycket nytt på agendan. Måste gå igenom de drivor av papper jag fick med mig från farsans lägenhet, samt dammsuga (+ ev skura) ikväll.

På jobbet rullar allt på som vanligt. Kvällen igår gick snabbare än förväntat, men det var för att vi höll till inomhus, på ett nytt ställe. Annars har vi brukat förlägga våra sommarfester till ett populärt utflyktsmål, där man själv får göra upp eld och stå för förtäringen. Nu var allt förbokat, bara att sätta sig vid dukat bord och äta lagad mat.

Efter tipsrundan, förstås. Ingen hade lyckats pricka in alla rätt, men jag ser att jag måste ha svårare frågor nästa gång. *he he* *gnuggar händerna* Däremot glömde jag sånghäftena jag gjorde direkt efter förra sommarträffen, men vi kan använda dem till julfesten istället. De passar till alla årstider.

[tags]klänning, sommarfest, tipsrunda, sånghäfte[/tags]