Allmänt

Rensa hjärnan

Kan någon komma och skarpa ur de hjärnrester jag har kvar, tvätta dem och stoppa tillbaka dem, lite lagom uppfluffade?

Jag minglade lite bland modebloggar och drabbades nästan omedelbart av en stor härdsmälta i hjärnan. Borde veta bättre än att gå in där, men jag skulle bara kolla… *ruskar på mig*

Det är tragiskt att se hur många – och då är det bara svenska bloggare jag talar om – som desperat försöker bli ”en ny Blondinbella”, oavsett om de har förutsättningarna eller inte. Livet består av shopping och latte. Medelåldern (har inte kollat) verkar ligga runt 16 och utseendet är allt som räknas. Ingen av dem kan stava eller skriva ihop ord med fler än två stavelser. Killar istället för kramdjur (”ja kallar han min nalle bjööörn för han e så söööt”). 

Alla bilder är antingen bilder på bloggerskan själv (dagens outfit* är populärt) eller modebilder snodda från tidningars webbplatser, gärna med kändisar på. Det är klart, visst känns det nästan som att du är kompis med (valfri kändis) när du har en bild på henne i din blogg?

Tomhet. Bara tomhet. Inget lämnar avtryck. Borta så fort man bytt sida.

Tack och lov!

[tags]modebloggar[/tags]

*) Dagens outfit gillar jag, men med måtta och i ett vettigt sammanhang.