Allmänt

Uppladdning

Jag har börjat ladda inför semestern; beställde nyss ett stort paket med böcker. Tyvärr finns två av de böcker jag verkligen ville ha fortfarande på väntelista, men jag får beställa dem senare.

Dessutom har jag en trave CD-böcker (som ska omvandlas till MP3:or) bredvid datorn. Jag måste ta mig tid att föra över dem till datorn någon kväll, men får se när det blir av. Lånade dem av E, som redan läst (alltså hört) dem, så det var inte bråttom att lämna tillbaka dem.

Sommarens läsprojekt är alltså redan igång. Jag kan knappt slita mig från träffarna med Harry Hole 😉 men måste ju sova och/eller jobba emellanåt. Hemma är det däremot inte lönt att försöka få kontakt med mig. Jag ser varken TV eller rör knappt datorn just nu. Möjligen svarar jag om det ringer, men inte alltid.

Och, nej – det är inte alls bara deckare jag beställt. Det ”råkade” följa med några LOLcat-böcker också. Jag kan behöva något roligt mellan morden ibland. :mrgreen:

[tags]sommarläsning[/tags]

2 kommentarer på “Uppladdning”

Kommentarer är stängda.