Allmänt

Katastrof?

Nejdå, inte alls. Jag bröt en nagel under kampen mot naturen (läs: gräsklippningen) igår, men den växer snart ut igen.

Vad som däremot kan komma att likna en katastrof är att min jobbdator eventuellt ska bytas ut. Då försvinner alla mina bokmärken (jämmer & pest & elände) och den nyare modellen sägs vara segare (enligt de som redan bytt).

Den som lever får se, jag ska försöka skjuta upp bytet till fredag. 🙄

[tags]byta dator[/tags]

2 kommentarer på “Katastrof?”

  1. Är det Internet Explorers bokmärken du menar? De är lätt att flytta över till nya datorn. Gå in under Arkiv-menyn och välj ”Importera och Exportera”. Följ guiden och exportera bokmärkena till en fil. Den kan du sedan spara på en usb-sticka och importera på nya datorn.

    1. Tack för tipset!

      Flytten är redan gjord, och jag behövde ändå rensa mina (privata)bokmärken. Jag kopierade in de viktigaste (jobb-)bokmärkena i ett mail till mig själv, så var det bara att klicka på dem och spara i Favoriter.

Kommentarer är stängda.