Allmänt

Reans lockelser

Då jag fått både mail och snigelpost från Ellos om deras rea, så kunde jag inte låta bli att kika in där ikväll…

Det höll på att bli en dyr historia, kan jag tala om, men jag besinnade mig och strök 90% av det jag lagt i varukorgen. Nu blev bara de Verkligt Viktiga Sakerna kvar. *harkel* Ja, sådant jag visste att jag kommer att ångra om jag inte köper. Användbara saker som går lätt att kombinera med de kläder jag har sedan tidigare.

Jag har alltså hållit på hela kvällen med att gå igenom utbudet, både på rean och det utom rean, studerat detaljer och material och användningsområden, jämfört priser, bytt färg/storlek, försökt lista ut vilket av alla erbjudanden* jag fick ut mest ifrån… Nu är jag klar, beställningen har gått iväg, och jag känner mig totalt utsliten. 😉

Återstår bara att vänta… Och vänta… Och vänta… När paketet väl har kommit, ska de få plagg som blev kvar på beställningen provas och utvärderas. Eftersom det är reakläder, är risken stor att det inte går att byta till en annan storlek om jag skulle behöva, men jag hoppas jag bedömt bilderna rätt. Det är inte så lätt att, utifrån en bild, bedöma t ex om ärmarna är snäva eller inte.

Jag har förresten gjort undan att rösta idag. Under lunchen hamnade jag mitt i filminspelningen som pågår på orten, tydligen filmade de gatuscener idag. Det gör de vissa dagar. Andra dagar är de ute i bushen och filmar. Det ska bli väldigt intressant att se filmen när den är klar! Jag kommer nog att behöva se den flera gånger innan jag upptäcker handlingen, för de första fem gångerna kommer jag att sitta och tänka:

– Nej men, inte hamnar man där när man kör efter den gatan!
– Är det inte min bil i kanten av parkeringen?
– Det där måste vara X, som spelar jägare!
– Jag har aldrig sett det huset ur den vinkeln förut!
– Kolla, de har använt den där till det där!
– Det där måste vara filmat från älven?

o s v, genom hela filmen.

:mrgreen:

[tags]Ellos, rea, postorder, filminspelning, Jägarna 2[/tags]

*) Alltså, är det bara jag eller får alla andra också drösvis med Fantastiska Rabatterbjudanden från Ellos? Dock är det lite olika villkor på dem, och de gäller inte i samband med rean, bara till ett visst datum eller om man beställer för si-eller-så mycket, ibland är det kronor och ibland är det procent… *gaahhh*