Allmänt

Fasen också

Vaknade kring 03:00 av ont i ryggen. 🙁

Den här gången sitter det onda i övre delen av ryggen, runt skulderbladen och bröstkorgen. Ja, det drar då och då ihop musklerna runt hela överkroppen, men det är bakom ryggen det känns mest.

Vilken tur att jag har kvar tabletter sedan förra gången jag hade ont i ryggen! Jag har nu tagit muskelavslappnande och ska låta den verka en stund innan jag försöker gå och lägga mig igen.

*korsögd av trötthet*

UPDATE
En kompis trodde det kunde vara en låsning mellan ett par ryggkotor, då hon brukar ha liknande besvär. Det verkar ha släppt, för trots att jag glömde ta med tabletter till jobbet, så har jag inte känt av det onda på hela dagen. Ja, om jag känner efter så märks det vilka muskler som var inblandade, men jag ska inte känna efter.

[tags]ont i ryggen[/tags]