Allmänt

Mätt

Det blev nästan för mycket av det goda igår.

Buffén var utomordentligt god, väl värd varenda krona, och jag åt – i vanlig ordning – alldeles för mycket. Som kronan på verket serverades en oootroligt smaskig chokladmoussetårta till kaffet – en tårta to die for! Även om jag verkligen var proppmätt, så ryms det alltid lite efterrätt också, men jag orkade tyvärr bara en bit. Jag kunde knappt röra mig när det var dags att fara hem… 😉

Sonen hade varit förbi och kommit ihåg det jag glömt: att ta upp grytkött från frysen. Det blir alltså älggryta idag till middag. Det ska bli spännande att se hur jag lyckas med den. Jag har en förmåga att förstöra kött, men i grytform ska jag nog klara av tillagningen.

Dagen av idag började bra – not. Madamen hade spytt i min säng när jag gick upp för att byta om till jobbkläderna, och när jag kom ner igen hade gamlingen levererat ett synnerligen välstinkade lass i kattlådan. Det är rart med djur. Ibland. Ibland inte.

Den lånade kameran, ja. Den kommer jag förstås aldrig ihåg att ta med mig när jag far på festligheter. Ni lär få vänta på fler bilder, jag har inte riktigt det rätta suget just nu. Kom gärna med förslag om vad ni vill se! Katterna? Mat? Dammråttor? Dagens outfit? Utsikten från soffan över soffbordet mot TV:n? 😉

[tags]buffé, god mat, chokladmoussetårta, grytkött, älggryta, kattdjävlar, kamera, foto[/tags]

2 kommentarer på “Mätt”

  1. Katterna! Mat! Dammråttor! Dagens outfit! Utsikten från soffan över soffbordet mot TV:n!… typ… Just get in the mood ;D

    1. Ja, det är just det där att get in the mood som saknas mig. Och så har jag lite tidsbrist också.

      Ska försöka skärpa mig! 😉

Kommentarer är stängda.