Allmänt

Slappat…

…är precis vad jag gjort hela dagen idag! Jag har inte ens gått ut på julskyltningen, för jag hinner nog kolla i affärerna innan jul ändå. Både A och L har varit förbi och värmt sig hos mig, då det – trots att det inte var så jättemånga grader – blåste kalla vindar.

Jag hann ”adventa” färdigt igår. Alla stjärnor och stakar är på plats, så morgonen kunde börja med adventsfika, precis som jag tänkt. Att antalet koppar med kaffe under dagen överstigit maxgränsen för vad min mage klarar av kan vi väl tala tyst om. Jag är glad och nöjd ändå!

Hela dagen har jag vältrat mig på soffan och sett inspelningar så det visslar om det. Snart är jag ikapp! Gamlingen har legat på varierande soffryggar och ”ramlat” då och då. *flinar* Han sover verkligen djupt, den gamle stofilen.

Kom på att jag glömt berätta att jag sett ”vår” hare en tidig morgon under veckan som varit! Vi har en hare som skuttar omkring i kvarteret, men oftast ser man bara spåren efter den. En tidig morgon när jag var ut och rökte såg jag plötsligt hur något vitt skuttade längs gatan. Där var den! Andra har påskharar, vi har julhare. 😉

[tags], första advent, julskyltning, slappat, julhare[/tags]

2 kommentarer på “Slappat…”

  1. När vi var i Sverige förra julen så såg vi också en julhare som sprang fort som f-n över skaren… i Stockholm! 🙂

Kommentarer är stängda.